2017. szeptember 26., kedd

Makett újdonságok, 2017. október

Szervusztok!
Néhány makettújdonság 2017. októberére:

HASEGAWA újdonságok:
Katt ide!
A japán gyártótól megszokott módon főleg újracsomagolt, új matricával ellátott vagy combo kitekbe összekombinált kiadásokkal van dolgunk, ami természetesen nem feltétlenül rossz. Az egyetlen igazi újdonság a HASEGAWA idén kiadott BMW 2002Tii makettjének Turbo változata, a gyári tuningokra jellemző szélesítésekkel és dekorációval ellátva. Őróla van szó:

Forrás: CAR Magazine



Ezen kívül találkozhatunk egy Lamborghini Miurával, MechatroWeGo robotokkal (...vagy mikkel), egy limitált kiadású Super Hornet combo kittel 1/72-ben, a Mitsubishi Nell torpedóbombázóval, az Asashio rombolóval, a modern japán Hyuga helikopterhordozóval, a Mitsubishi F2A egy ünnepi dekorációs kiadásával, a Shinmeiwa SS-2 haditengerészeti járőr- és mentőhidroplán 1/72 változatával. Ezen kívül még összekombinálták egy dobozba a muzeális korú 1/72-es Flak 88, PzIVH és 8 tonnás féllánctalpas maketteket, ezt bónuszként egy fehérfém Rommel figurával egészítették ki. Még egy combo kit található az októberi újdonságok közt, ebben két darab Bf-109G6 található finn ászok matricáival (1/72).

A merész újdonságairól ismert MENG ezúttal ismét a polgári járműveseket lepi meg a Jeep Wrangler Rubicon terepjáró 1/24-es makettjével:

Forrás: SCALEMATES
Egyelőre a doboztető grafikája ismert. Ezt az újdonságot biztosan szívesen fogadják majd a makettgyártók által elég mostohán kezelt terepjáró szegmens rajongói.

Mára ennyi, nemsokára újra jelentkezünk újdonságokkal!

BG

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése